Pagina's

donderdag 16 juli 2015

Workshop: ‘KENNISMAKEN MET JE INNERLIJK KIND’

Datum:
woensdag, 10 juni 2015
 Locatie:
Stadsbos013
Tijd:
13.30u-16.30u

Ontdek je eigen innerlijk kind!
De meeste mensen zijn hun innerlijk kind vergeten, omdat we geleerd hebben om groot en volwassen te zijn. In deze workshop ontdek je en ervaar je je eigen innerlijk kind. 
Het innerlijk kind is de benaming van het speelse, onschuldige en spontane kind in ons. Maar tegelijk ook het kwetsbare en verdrietige kind in onszelf. Verlangens die je als kind hebt weggestopt of gevoelens die je als kind hebt onderdrukt kunnen ervoor zorgen dat je daar vandaag de dag vaak onbewust nog problemen van ondervindt. 
In deze workshop ga je contact maken met je innerlijk kind. 
Zo leer je de emoties en gevoelens van je innerlijk kind kennen en het wordt je duidelijk waarnaar jouw innerlijk kind verlangt en wat zijn/haar behoeftes zijn. 
Door contact te maken met je innerlijk kind, kun je zelf je innerlijk kind geven wat het nodig heeft. Op deze manier kom je in je kracht en ga je meer ruimte en ontspanning ervaren. Je leert hoe je in het hier en nu via je innerlijk kind je kunt bevrijden van stress die ontstaan is in het verleden. 
Bij mooi weer wordt deze workshop buiten gegeven bij CV Coaching-Tilburg. Bij slecht weer bij Kirima Spiritual Healing-Sprang-Capelle.
De workshop wordt afgesloten met een bekrachtigingsritueel waardoor je in staat bent om het proces van verandering dat in gang is gezet op een makkelijke en liefdevolle manier voort te zetten. 
Wil jij kennismaken met je innerlijk kind en zo emotioneel beladen situaties uit het verleden neutraliseren? Doe dan mee met deze workshop!
Deze workshop wordt gegeven door Karin Meeng-Vink en Monique Verhoef. 
Voor meer informatie, kijk op www.kirima.nl en op www.energierijkcoaching.nl. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten